Pienen ajan sisällä on monta hienoa musiikin suurmiestä nukkunut pois. Syöpä on vienyt heistä useita. Viimeisinpänä kuitenkin Chris Cornellin itsemurha ja kuolema tuli täydellisenä yllätyksenä. Mikä saa artisitin jolla on aivan kaikkea päätymään sellaiseen ratkaisuun. Siis todellakin aivan kaikkea.

Itsemurha on aina äärimmäinen ratkaisu (avunhuuto?), mutta on ymmärrettävämpää jos sen tekee työnsä ja asuntonsa ja suhteensa juonut rantojen mies tai sellaiseksi suuntaava. Ehkä joku reittäpitkin hienostopiireihin ja hyvään avioliittoon edennyt hienostorouva voi lopulta turtua sisällöttömään elämäänsä. En tiedä onko sellainenkaan kovin ylesitä.

Sensijaan Chris Cornell oli menestynyt elämässään täysin omilla ansioillaan. Hän oli arvostettu  (äänestetty parhaiden rock-laulajien top20:)neen laulaja ja lauluntekijä. Hän vaikutti useissa supersuosituissa bändeiissä (audislave, soundgarden jne.). Hänellä oli 3 lasta ja puoliso ja rahaa ja omaisuutta varmasti omiksi tarpeiksi. Kaikkien palvomana 90-luvun grungeartistina hän ei vaipunut unholaan missään vaiheessa ja keikkuikin listojen kärjessä sooloalbumillaan, tehtailtuaan varsin menevän ja tarttuvan James Bond tunnarin vielä 2006. On siis vaikea ymmärtää, ellei mahdotonta. Miksi Chris päädyit ratkaisuusi. Mies jolla oli kaikkea ja jonka hän oli omilla teoillaan ja osaamisellaan ansainnut.

 

 

DSCN2105.jpg